h

SP Fractie in Provinciale Staten stelt ook vragen over steenfabriek Eygelshoven.

7 februari 2022

SP Fractie in Provinciale Staten stelt ook vragen over steenfabriek Eygelshoven.

Foto: SP

Nadat eerder SP Kerkrade vragen aan het college stelde over de steenfabriek in Eygelshoven, heeft de SP fractie in Provinciale Staten kort daarna, ook vragen hierover gesteld aan Gedeputeerde Staten. De vragen ontstonden naar aanleiding van een artikel in De Limburger, waardoor duidelijk werd dat de fabriek in oktober 2021 een maand was stilgelegd in verband met de veiligheid van medewerkers. De vragen van de SP in Provinciale Stenen kunt u hieronder lezen.Hier kunt u de gestelde vragen lezen:

Hieronder kunt  ulezen, de vragen van:

SP fractie Provinciale Staten aan gedeputeerde Staten

en ook

SP Kerkrade aan het college van Kerkrade

Reactie toevoegen

U bent hier