h

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

17 maart 2018

3 maart was Emile Roemer in Kerkrade.

Emile Roemer was in Kerkrade. Bekijk hier de video.
(zet het geluid even aan, het is de moeite waard)
Het was een prachtige dag onder het motto: Doe mee, met de SP. Eerst ging hij samen met SP Kerkrade flyeren in de stad waar Emile in gesprek ging met inwoners van Kerkrade.
Daarna een zeer geslaagd “politiek café”. Daar gaven Emile Roemer en Marianne Laumann hun mening op door Jos Piefer gestelde vragen. Alle belangrijke thema’s kwamen aan bod. Wonen, werk, uitkeringen, onderwijs, ouderen, jongeren, zorg, om er een paar te noemen.
Natuurlijk was er voor de aanwezigen ook gelegenheid om vragen te stellen.
Als klap op de vuurpijl de “wereldpremière” van onze eigen SP Kerkrade muziekband (Ad van Beek, Martin Krewinkel, Jeremiah Martens en als zangeres Fiona Krewinkel) . Hun allereerste eerste song, “Een mens is meer” droegen ze op aan Emile Roemer. Op de video kunt u meegenieten .
Onze boodschap: Tijd voor verandering , Tijd voor meer SP ook in Kerkrade.
Stem 21 maart SP, Voor Jezelf, Voor elkaar, Voor Kerkrade.
Lees verder
24 februari 2018

Emile Roemer komt zaterdag 3 maart 2018 naar Kerkrade

Foto: Ernst Peters

Emile Roemer:  De meeste partijen hebben het liefst dat u eens de vier jaar stemt en verder uw mond houdt. De SP als meest actieve partij van Nederland werkt dag in dag uit samen met actieve SP’ers aan een betere wereld. Op 3 maart 2018 ben ik in Kerkrade om mijn partijgenoten in Kerkrade te ondersteunen.  Het is tijd voor verandering, het is tijd voor meer SP, ook in Kerkrade. Ik vraag u daarom om hen op 21 maart uw vertrouwen en uw stem te geven om het goede werk voort te zetten.  Stem 21 maart SP. 

Lees verder
19 februari 2018

Bekijk hier de verkiezingsvideo van SP Kerkrade en deze is door ons zelf betaald!

Foto: SP

SP Kerkrade vraagt om uw steun bij de gemeenteraadsverkiezingen en daaraan kan deze video een bijdrage leveren. Zoals u kunt zien, regende het de dag van de opnamen pijpenstelen,  maar de bikkels van de SP laten zich ook door stortbuien niet tegenhouden.  Na de verkiezingen moeten er miljoenen in het sociale domein worden bezuinigd. Het geld is uitgegeven aan “stenen” en er moet straks zwaar worden bezuinigd op voorzieningen voor “mensen”.  De coalitie (Burgerbelangen, PVDA, VVD, Lokaal Alternatief en gesteund door de Ouderenpartij Kerkrade) weet ook dat er bezuinigd moet worden in Kerkrade en heeft er nu al voor gekozen  deze bezuinigen uitsluitend in het sociale domein, bij de voorzieningen voor mensen dus, weg te halen. In hun verkiezingsprogramma’s is dit natuurlijk niet terug te vinden. Mensen in plaats van stenen, meer aandacht voor de wijken, gezonde financiën zijn onze belangrijkste speerpunten.  Onderaan dit artikel treft u ons verkiezingsprogramma aan.  Hoog tijd voor verandering in Kerkrade, hoog tijd voor meer SP. Steunt u ons om dit te realiseren?  

Lees verder
7 februari 2018

Marianne Laumann en SP Kerkrade bij Jinek.

Foto: SP
Martijn Koning laat in de uitzending bij Jinek  verkiezingsfilmpjes zien. Daarbij komt onze lijsttrekker Marianne Laumann prominent in beeld. Martijn koning noemt haar een pittige vrouw en een politiek toptalent, die boos kan zijn, maar ook kan lachen. En op de achtergrond toont Jinek onze slogan: Voor jezelf, voor elkaar, voor Kerkrade.
 
Dat Marianne een pittige vrouw is, die de SP mening stevig weet uit te dragen, boos kan zijn, maar ook kan lachen wisten we in Kerkrade al, maar nu weet ook heel Nederland het.
Dat Martijn Koning haar een politiek toptalent noemt  is een geweldig en terecht compliment voor Marianne. We zijn trots op onze lijsttrekker. Tijd voor verandering in Kerkrade, tijd voor meer SP. Wilt u ook worden vertegenwoordigd door Marianne Laumann, stem SP.
 
 
Wilt u de uitzending van Jinek bekijken ga naar:https://npo.nl/jinek/06-02-2018/KN_1695728
 
 

Het gedeelte over Marianne Laumann begint bij minuut 47.00.

Lees verder
23 januari 2018

Verkiezingsprogramma SP Kerkrade en de kandidatenlijst.

Foto: SP

Mensen in plaats van stenen. Dat is de titel van ons verkiezingsprogramma. In ons verkiezingsprogramma schetsen we hoe wij de toekomst van Kerkrade zien. Hoe wij aankijken tegen de huidige situatie in Kerkrade en vooral onze concrete en sociale verbetervoorstellen voor Kerkrade. Stem SP, voor jezelf, voor elkaar, voor Kerkrade.

Lees verder
23 november 2017

Marianne Laumann opnieuw lijsttrekker SP Kerkrade.

Foto: SP

Strijdvaardigheid, kennis en kunde, ervaring en nieuw elan, dat kenmerkt de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van de SP voor 2018. Kerkrade heeft 29 raadszetels. De SP lijst telt ook 29 kandidaten.  Opvallend is het grote aantal vrouwen (11), op de lijst, waarvan 4 bij de eerste tien.

Lees verder

U bent hier