h

Emile Roemer komt zaterdag 3 maart 2018 naar Kerkrade

24 februari 2018

Emile Roemer komt zaterdag 3 maart 2018 naar Kerkrade

Foto: Ernst Peters

Emile Roemer:  De meeste partijen hebben het liefst dat u eens de vier jaar stemt en verder uw mond houdt. De SP als meest actieve partij van Nederland werkt dag in dag uit samen met actieve SP’ers aan een betere wereld. Op 3 maart 2018 ben ik in Kerkrade om mijn partijgenoten in Kerkrade te ondersteunen.  Het is tijd voor verandering, het is tijd voor meer SP, ook in Kerkrade. Ik vraag u daarom om hen op 21 maart uw vertrouwen en uw stem te geven om het goede werk voort te zetten.  Stem 21 maart SP. 

Marianne Laumann: In Kerkrade moeten na de verkiezingen miljoenen bezuinigd worden.  Dat vertellen de coalitiepartijen (Burgerbelangen, PVDA, VVD en Lokaal Alternatief gesteund door de Ouderenpartij  Kerkrade)  u niet. Het geld is uitgegeven aan “STENEN” en er zal worden bezuinigd, op voorzieningen voor “MENSEN”.  Dát hebben deze partijen al  besloten, voor ná de verkiezingen. De SP is van mening dat bij bezuinigen gekeken moet worden naar de hele begroting een  niet alleen op voorzieningen voor mensen (WMO bijvoorbeeld).

Het is hoog tijd voor verandering in Kerkrade en wij gaan ons daarvoor ook de komende jaren inzetten. U kunt ons daarbij helpen door ons 21 maart uw stem te geven.  Thuis mopperen helpt niet! SP stemmen wél.

tevens houden we op 3 maart,van 17.00 uur tot 18.00 uur in café Juliana (patronaatstraat 2, Kerkrade West) een politiek café waaraan Emile Roemer en Marianne Laumann meedoet.

Optreden van onze eigen muziekband:

Daarna , van 18.00 uur tot 20.00 uur zal onze eigen SP Kerkrade muziekband voor het eerst optreden, ook in café Juliana. Ze spelen rock en pop voor u. Toegang is gratis.

Reacties

Hilarisch.

Reactie toevoegen

U bent hier