h

Wandeling Wormdal 12-12

6 december 2015

Wandeling Wormdal 12-12

Foto: Ernst Peters / Ernst Peters

SP Kerkrade organiseert zaterdag 12 december een wandeling door de natuur van  het prachtige Wormdal.

Peter Visser, natuurliefhebber en  SP Lid Provinciale Staten Limburg, zal naast het lekker wandelen en ontspannen in de natuur, op enkele plaatsen uitleg geven  over de natuurontwikkeling in het Wormdal,  maar ook over de mogelijkheden om de ontwikkelingen te koppelen aan recreatie, toerisme en dus ook economische kracht.  Natuur en economie vinden elkaar in recreatie, bieden elkaar kansen en zijn dus niet altijd elkaars bedreigingen. Niet alleen lekker wandelen en ontspannen dus, maar u steekt er ook nog iets van op ook.

We komen bij elkaar  zaterdag 12 december om 13.00 uur in Café Trefpunt, Meuserstraat 80,  Kerkrade (doorgaande straat tussen Rolduc en Rimburg in Haanrade). Telefoon 045 5455670 Parkeren kan in de Meuserstraat of op het Vincent van Goghplein.
We beginnen met  een kop koffie of thee en een lekker stuk vlaai, en maken daarna een rustige wandeling van ongeveer 1,5 uur.

Wij willen dit goed organiseren. Daarom is aanmelding vooraf noodzakelijk. Wilt u meedoen?

Laat dat tot uiterlijk donderdag  10 december  om 14.00 uur via de mail weten aan: Ernst Peters:

ernstpeters@ziggo.nl

Na afloop kunt u in café Trefpunt nog een drankje nemen. Consumpties  zijn voor eigen rekening.

Wilt u, op verzoek van de kastelein,  wel zo vriendelijk zijn om te zorgen dat uw schoenen schoon zijn als u na de wandeling het café  bezoekt (neem eventueel reserve schoenen mee!). Neet mit pratspoete nao binne, dat mog heem onnit of te wel: Niet met modderschoenen naar binnen, dat mag thuis ook niet.

Zin in een lekkere wandeling door de prachtige natuur langs de grensrivier de Worm en het Wormdal laat het dan even weten. Tot zaterdag.

Ernst Peters

Voorzitter SP Kerkrade.

 

Reacties

Ik heb mij al aangemeld, maar die doorgaande straat in Haanrade is toch zeker tussen Herzogenrath en Eygelshoven. Een directe rechtlijnige verbinding tussen Rolduc en Rimburg is mij onbekend.

Reactie toevoegen

U bent hier