h

SP Kerkrade wenst iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2016.

24 december 2015

SP Kerkrade wenst iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2016.

Foto: SP

SP Kerkrade wenst iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2016.

Het jaar 2015 was een bewogen jaar, een jaar waarin ook steeds meer mensen in de problemen zijn gekomen. De SP zet zich in voor een betere wereld waarin de welvaart eerlijker is verdeeld en wenst iedereen fijne feestdagen.

We willen dat de groei en welvaart eerlijk wordt gedeeld.

We willen armoede uitbannen en tweedeling bestrijden. We staan voor eerlijk werk voor een fatsoenlijk salaris. Ook ondersteunen we het midden- en kleinbedrijf. Het minimumloon wordt verhoogd, zodat er geen werkende armen meer zijn. Wie werkloos of arbeidsongeschikt wordt krijgt de steun die nodig is.

We kiezen voor een wereld met goede zorg, hulp en kansen voor wie dat nodig heeft. We laten niemand achter. Goede zorg is persoonlijk, kleinschalig en voor iedereen beschikbaar. De zorg is geen markt. De SP wil het eigen risico fors verlagen en op termijn zelfs afschaffen

We kiezen voor een leefbare wereld, met schone energie en een gezond milieu voor mens en dier.

We kiezen voor een wereld waarin onderwijs voor iedereen toegankelijk is, met scholen met kleinere klassen en waar het geld ook daadwerkelijk aan onderwijs wordt besteed.

We kiezen voor een wereld met betaalbare woningen, die goed worden onderhouden.

Wij willen dat elk mens respect krijgt, waarin niemand meer is dan een ander mens en waar mensen die het nodig hebben, zeker in Nederland,  de helpende wordt geboden.

De SP streeft naar een betere wereld en als u het bovenstaande hebt gelezen, dan begrijpt u dat dat voor ons niet zo maar een kreet is, maar dat we ook echt weten, hoe we dat willen bereiken. Dat was in 2015 zo en dat zal ook in 2016 zo zijn.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2016 en vooral een betere wereld waarin de welvaart eerlijker is verdeeld.

SP: Er is genoeg voor iedereen.

SP 100% Sociaal.

SP Kerkrade wenst iedereen : Fijne feestdagen en alle goeds voor 2016.

.

Reactie toevoegen

U bent hier