h

Emile Roemer steunt SP Kerkrade

27 december 2013

Emile Roemer steunt SP Kerkrade

Een paar weken geleden bespraken we onze aanpak in Kerkrade  met Emile Roemer.

Hij was duidelijk vooral in een stad met zoveel problematiek moet er plaats zijn voor de SP,  een 100% sociale partij. 

De SP behartigd de belangen van de inwoners Kerkrade zowel plaatselijk in Kerkrade, maar ook op provinciaal  en landelijk. Natuurlijk wordt in de Tweede Kamer niet gesproken over de inwoners van Kerkrade, maar daar worden wel de beslissingen genomen die de grootste consequenties hebben voor de mensen in Kerkrade. De SP gaat op alle fronten de strijd aan met dit VVD/PVDA kabinet dat wordt gesteund door D66, SGP en ChristenUnie.

Nu de kerst voorbij is gaat SP Kerkrade door met de campagne. Ja we gaan door met de campagne, want de SP is altijd actief en voert altijd campagne. Wij komen steeds op voor de burgers die het verdienen. Binnenkort verspreiden we in  Kerkrade een speciale SP krant. In deze krant zult u een aantal lokale onderwerpen aantreffen.

Marianne Laumann is onze lijsttrekker. U zult nog veel van haar horen. Maar natuurlijk hebben we ook een sterke lijst met goede kandidaten. De leden die namens de SP in de Gemeenteraad komen hebben allemaal  een gedegen opleiding doorlopen. Overigens hebben we binnen SP Kerkrade afgesproken om niet met voorkeursstemmen te werken, maar de lijstvolgorde aan te houden.

Voor u wellicht nog belang om te weten dat onze kandidaten de riante vergoeding voor het raadslidmaatschap en de ruime onkostenvergoeding niet zelf houden, maar aan de partij ter beschikking stellen.  Dat heeft enerzijds als voordeel dat de SP leden in de gemeenteraad zich echt uit ideële motieven voor de burgers van Kerkrade inzetten en de  mensen waarvoor de riante vergoeding van netto €839,65 per maand zich niet bij de SP zullen aansluiten. Anderzijds is de partij door deze bijdragen ook onafhankelijk. Wij bedelen niet om bijdragen.

Lid worden van de SP? Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Op de achterkant van de SP Kerkrade Krant treft u een bon aan om lid te worden van de SP. Als u onze visie en aanpak steunt wordt dan lid. Voorde kosten van €5,50 per drie maanden, dat is nog geen €2,- per maand,  hoeft u het niet te laten en u ontvangt dan ook nog  10x per jaar ons blad de Tribune. Even invullen die bon dus, we verheugen ons op uw steun. Wilt u meer informatie? Kijk dan op SP.nl.  

Meer weten over SP Kerkrade?

We hebben natuurlijk een site van SP Kerkrade: https://kerkrade.sp.nl  of bezoek en like onze facebook-pagina: SP Kerkrade.

Reactie toevoegen

U bent hier