h

Michael Doveren

Michael werkt voor Douane Nederland, hij helpt de mensen met een goed verloop van aangiftes voor invoerrechten en vervoersdocumenten voor een eerlijke concurrentiepositie. Tevens wordt hierdoor bijgedragen aan een veilig en sterk Nederland. Hiervoor is Michael werkzaam geweest voor het Ministerie van Financiën en hielp hij de mensen fouten te voorkomen in de inkomstenbelastingen en toeslagen.  

Michael is sinds december 2019 actief lid van de SP Kerkrade, ik heb gekozen voor de SP omdat deze partij in mijn ogen een neutrale partij is die voor iedereen, arm en rijk een eerlijke welvaart wil bereiken, sinds juni 2021 heb ik de functie van SP Secretaris aangeboden gekregen, dit heb ik met veel blijdschap en enthousiasme aangenomen. Ik help ik de partij met het ondersteunen van diverse werkzaamheden en probeer met de leden de SP groot te maken in de gemeente.

In de tijd van 2012 t/m 2021 hebben we kunnen zien dat het voor de gewone burger steeds moeilijker is geworden en dat de rijken en de grote bedrijven er stevig op vooruit zijn gegaan, dat moet nu anders. De SP heeft niets tegen rijkdom maar wel tegen armoede, we moeten ervoor zorgen dat we armoede de kop in drukken. 

U bent hier