h

Nieuws van de afdeling

6 mei 2019

NIEUWSBRIEF - JAARGANG 2 - NUMMER 2

Foto: SP

Veel (lees)plezier met nieuwsbrief nummer 4 van dit jaar. Klik op onderstaande link om de nieuwbrief te downloaden. Wilt u iedere maand automatisch de nieuwsbrief per e-mail ontvangen, stuuur dan een e-mail naar kerkrade@sp.nl o.v.v. Nieuwsbrief

Lees verder
3 mei 2019

Raadsvergadering Kerkrade aanfluiting

Foto: SP

Slechts tien minuten babbelen voor de bühne: Raadsvergadering Kerkrade aanfluiting

Lees verder
2 mei 2019

Nieuwe Financiële verordening

Foto: SP

In 2008 heeft de gemeenteraad van Kerkrade de financiële verordening vastgesteld. Alle gemeentes hebben een dergelijke verordening. De financiële verordening van Kerkrade strookte echter niet met de gemeentewet. Een korte uitleg wat hiermee bedoeld wordt:

Lees verder
11 april 2019

Bestuurswisseling SP-Kerkrade

Foto: SP

Ernst Peters heeft tijdens de jaarvergadering van de SP-Kerkrade de voorzittershamer overgedragen aan raadslid Jos Piefer.

Peters heeft ruim zes jaar geleden, op 12.12.2012, na een aantal “stille jaren”, de Kerkraadse socialisten gemobiliseerd en de SP-Kerkrade 2.0 opgericht. Hij stelde zich een termijn van zes jaar, waarin hij de kar wilde trekken. Twee jaar geleden is hij begonnen met het inwerken van politiek Piefer die nu de koers uitgezet door Peters mag voortzetten. Tijdens de jaarvergadering van 11 april 2019 koos de ledenvergadering unaniem Piefer als voorzitter. Peters zal op de achtergrond wel actief blijven in het bestuur. Daarnaast heeft de vergadering Frank Verdel gekozen tot nieuwe secretaris en zal John Krewinkel de komende tijd de penningmeester zijn.

Lees verder
8 april 2019

In memoriam Ron Woldinga (35), vandaag nemen we afscheid.

Foto: SP

Vandaag 9 april 2019 nemen we afscheid van ons SP lid Ron Woldinga, die op 2 april 2019 op 35-jarige leeftijd is overleden. Nadere details treft u onderaan dit artikel aan.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier